Ugrás a tartalomra
Pixabay

80 helyett 200-zal

2022.12.06
08:41
Forrás
Magyar Szó
Csaknem 200 km/h-ás sebességgel száguldozott egy férfi Šabac közelében.

Az 56 éves férfit a rendőrség elfogta. A hatóság műszer pontosan 196,4 kilométeres óránkénti sebességet mutatott ki, amikor bemérték. Mindez olyan útszakaszon történt, ahol a megengedett sebesség legfeljebb 80 km/h lehet. A gyanúsított büntetéséről gyorsított eljárásban dönt az illetékes bíróság - írja a sajtó.

gyorshajtás
Šabac

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.