Ugrás a tartalomra
lőszer
mup.gov.rs

93 személyt tartóztatott le a szerbiai rendőrség

2017-11-20
15:03
Forrás
Tanjug
37 személyt az állami költségvetés terhére elkövetett több millió euró értékű kár okozásával gyanúsítanak. 56 illetőt pedig drogkereskedés és terjesztés miatt állítottak elő.

38 ember ellen bűnvádi feljelentést tettek. A belügyi szervek munkatársai lefoglaltak több kiló marihuánát, továbbá találtak heroint, amfetamint és kokaint. Emellett gépjárműveket, pisztolyokat, gépkarabélyokat és automata fegyvereket foglaltak le. A bűnözés és a korrupció visszaszorítására irányuló akcióban belügyi dolgozókat is letartóztattak. A gyanúsítottakat Szabadka, Újvidék, Belgrád, Pancsova, Nagykikinda, Kraljevo, Kruševac, Niš, Leskovac és Vranje területén vették őrizetbe.

letartóztatás
szerbia

Most

19:04, Frissítve: 19:10

Kiosztják a Berlinale elismeréseit

Ma osztják ki a 68. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a Berlinale elismeréseit. A fődíjért, az Aranymedvéért 19 mű verseng. A filmes rendezvényen 11 nap alatt összesen 949 vetítést tartottak.
17:01, Frissítve: 17:44

Mintegy négyszázan prélóztak Bajsán

A vendégek a környező településekről, valamint Magyarországról, Horvátországból és Szlovákiából érkeztek. A multietnikus rendezvény célja a szórakozás, barátkozás, a hagyományok őrzése és átadása.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
Bajmok, drogfogás

Nagyszabású drogfogás Bajmokon

Marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot számolt fel a szabadkai rendőrség kedd délután az észak-bácskai faluban.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.