Ugrás a tartalomra
lőszer
mup.gov.rs

93 személyt tartóztatott le a szerbiai rendőrség

2017-11-20
15:03
Forrás
Tanjug
37 személyt az állami költségvetés terhére elkövetett több millió euró értékű kár okozásával gyanúsítanak. 56 illetőt pedig drogkereskedés és terjesztés miatt állítottak elő.

38 ember ellen bűnvádi feljelentést tettek. A belügyi szervek munkatársai lefoglaltak több kiló marihuánát, továbbá találtak heroint, amfetamint és kokaint. Emellett gépjárműveket, pisztolyokat, gépkarabélyokat és automata fegyvereket foglaltak le. A bűnözés és a korrupció visszaszorítására irányuló akcióban belügyi dolgozókat is letartóztattak. A gyanúsítottakat Szabadka, Újvidék, Belgrád, Pancsova, Nagykikinda, Kraljevo, Kruševac, Niš, Leskovac és Vranje területén vették őrizetbe.

letartóztatás
szerbia

Most

20:37, Frissítve: 20:56

Határ-menti kosárlabda játékok

Kétnapos nemzetközi kosárlabda-torna kezdődött Szabadkán, amely a hódmezővásárhelyi Kosársuli Sportegyesület és a szabadkai Spartacus Ifjúsági Kosárlabda Klub közös IPA-projektje.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.