Ugrás a tartalomra
lőszer
mup.gov.rs

93 személyt tartóztatott le a szerbiai rendőrség

2017-11-20
15:03
Forrás
Tanjug
37 személyt az állami költségvetés terhére elkövetett több millió euró értékű kár okozásával gyanúsítanak. 56 illetőt pedig drogkereskedés és terjesztés miatt állítottak elő.

38 ember ellen bűnvádi feljelentést tettek. A belügyi szervek munkatársai lefoglaltak több kiló marihuánát, továbbá találtak heroint, amfetamint és kokaint. Emellett gépjárműveket, pisztolyokat, gépkarabélyokat és automata fegyvereket foglaltak le. A bűnözés és a korrupció visszaszorítására irányuló akcióban belügyi dolgozókat is letartóztattak. A gyanúsítottakat Szabadka, Újvidék, Belgrád, Pancsova, Nagykikinda, Kraljevo, Kruševac, Niš, Leskovac és Vranje területén vették őrizetbe.

letartóztatás
szerbia

Most

13:35, Frissítve: 13:56

Mátyás király emlékév 2018-ban

Potápi Árpád János közölte: a Kárpát-medence magyarsága az emlékévhez kapcsolódva számos közös rendezvényt, konferenciát tart majd, kiállítást, illetve a fiataloknak történelmi versenyeket szerveznek.
13:09, Frissítve: 13:28

Lakásépítési projektbe kezd Szerbia

Tavaszra kezdik építeni hat városban a rendőröknek, a katonáknak és a biztonsági szolgálat alkalmazottainak szánt lakásokat – erősítette meg Aleksandar Vučić államfő.
12:58, Frissítve: 13:09

Putyin elrendelte az orosz csapatok visszavonását

Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légi támaszpontra.
11:53, Frissítve: 11:59

Vučić a francia elnökhöz utazik

Franciaországba utazik Aleksandar Vučić szerb államfő, este pedig kétoldalú tárgyalásokat folytat majd Emmanuel Macron francia elnökkel - írja a Tanjug.
11:07, Frissítve: 11:17

„Az emberekben ott van az önzetlen szeretet”

Őrizd a lángot! címmel tartott jótékonysági adventi koncertet az adai színházteremben Fehér Nóra énekesnő. Az est bevételét a súlyos betegségben szenvedő Orcsik Dorkának és családjának ajánlotta fel.

Népszerű

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.
tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.
Nagy István

Elhunyt a minap eltűnt csantavéri Nagy István

Elhunyt Nagy István, az a csantavéri férfi, akinek még a napokban veszett nyoma a településen. A család holtan talált rá. Az információt a meghalt férfi lánya tudatta a Pannon RTV-vel.