Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Albérlője végzett a januárban eltűnt horgosi férfival

2022.05.14
12:32
2022.05.14
12:46
Forrás
Blic, Novosti
Megtalálták a január 15-én eltűnt, 75 éves horgosi férfi, Radule T. holttestét. A rendőrség munkatársai egy Horgos közelében fekvő tanyán ásták ki.

A korábban kétes ingatlanügyek miatt előzetes letartóztatásba helyezett, 37 éves K. Tibort gyanúsítják a gyilkossággal.

A szerb sajtó jelentése szerint Branislav Rankov, a szabadkai Felső Ügyészség képviselője hallgatta ki a gyanúsítottat. K. Tibor, aki albérlőként lakott az áldozatnál, beismerte tettét, ellene bűnvádi feljelentést tettek.

Horgos
gyilkosság
holttest

Most

16:40, Frissítve: 17:22

Újvidéken is tüntetnek a gazdák

Folytatják a tárgyalást a kormánnyal - ezt mondták a gazdák képviselői Újvidéken, miután nem fogadták el az újabb javaslatokat az aszálykárok enyhítésére. Az útzárlatok folytatásáról pedig órára órára döntenek.
16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 15:50

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.
15:05

Óriási beruházás érkezik Magyarországra

Bejelentették Magyarország eddigi legnagyobb beruházását. Debrecenben a kínai Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL), a világ legnagyobb akkumulátorgyártója hozza létre második európai üzemét.

Népszerű