Ugrás a tartalomra
illusztráció

Állítólag migránsok támadtak egy kismamára Szabadkán

2023.06.02
12:22
2023.06.02
15:54
Forrás
subotica.com
Várandós kismamát zaklattak migránsok Szabadka központjában - ezt állítja a sértett vőlegénye.

A 28 éves nőt szexuálisan próbálta zaklatni a támadója - jelenti a subotica.com egy olvasói levélre hivatkozva. A megtámadott nő vőlegénye, aki írt a szabadkai portálnak, azt mondta, egy migráns támadt jövendőbelijére a Vasa Stajić utcában. A támadó férfi a nő nemi szervét próbálta megfogni, de sikerült félrelöknie, majd kiabálni kezdett, erre pedig a támadó elmenekült. Mint mondta, az eset szerda délelőtt 10 órakor történt. A zaklatást elmondásuk szerint hivatalosan nem jelentették a rendőrségnek. Mint a férfi írta, nem akarta további tortúrának kitenni élettársát, így a sajtónak sem hajlandók nyilatkozni, a figyelemfelkeltés volt a cél. Kerestük az üggyel kapcsolatban a rendőrséget, ott azt mondták, bejelentés az üggyel kapcsolatban nem érkezett hozzájuk.

 

migráns
Szabadka
támadás

Most

21:04, Frissítve: 21:16

Kivonulnak a térségből

Eszem ágában sincs arra utasítani a szerb katonaságot, hogy lépjék át a Szerbia és Koszovó közötti adminisztratív vonalat - nyilatkozta a Financial Times brit lapnak Aleksandar Vučić.
16:05, Frissítve: 17:32

Új imaházat kapott a verbászi evangélikus közösség

Új imaházat kapott a verbászi evangélikus közösség a magyar kormány támogatásának köszönhetően. A fejlesztés által lehetőség nyílik arra, hogy a helyi evangélikus közösség hitében megmaradhasson. Az ünnepélyes felszentelést ma délelőtt tartották.
14:45, Frissítve: 16:26

Ragadós, szaftos, megnyalhatod utána minden ujjadat

Hatodik alkalommal szervezték meg a Szent Mihály-napi körömpörköltfőző-versenyt a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A VMSZ helyi szervezete által megtartott hagyományőrző gasztronómiai eseményen idén 19 csapat vett részt.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.