Ugrás a tartalomra
illusztráció

Álrendőrök loptak autót az Y-ágon

2022.07.09
15:25
2022.07.09
16:29
Forrás
subotica.com
Magukat rendőrnek kiadó csalók raboltak ki egy házaspárt a Szabadkát elkerülő Y-ágon.

A lajkovaci Janković család Bécsből tartott hazafelé, amikor két férfi rendőrnek kiadva magát megállította őket. Mindenkit, aki az autóban tartózkodott, arra kértek, hogy hagyja el a járművet, mert ellenőrzésre kerül majd sor. Néhány pillanat múlva az egyik álrendőr beült a volán mögé majd teljes gázzal elhajtotta a Mercedes márkájú személyautót, amivel a család utazott, míg a másik csaló saját autójával elhagyta a helyszínt. A család autója 30 ezer eurót ért, de egy új televíziót is szállítottak haza, amit szintén elraboltak. A szabadkai rendőrségnél megerősítették az eset tényét, dolgoznak az ügy felderítésén.

Y-ág
rendőr
autó
rablás

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.