Ugrás a tartalomra
Pixabay

Autó robbant Nišben, egy ember meghalt

2017-12-20
00:51
2017-12-20
00:57
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
Személyautó robbant fel egy niši parkolóban kedd este, a benne ülő férfi életét vesztette, több személygépkocsi megrongálódott.

Szemtanúk szerint a férfi beült a kocsiba, beindította és hátra tolatott, amikor hatalmas robbanás történt, ami nyugtalanságot keltett a környező épületek lakói körében is. A jármű részei több méterre szálltak.

A mentők perceken belül a helyszínre érkeztek. A rendőrség lezárta az egész környéket.

Niš
autó
robban
meghalt

Most

07:09

Szerbia nyerte az Acropolis kupát

Szerbia férfi kosárlabda-válogatottja nyerte meg Athénban az Acropolis kupát, miután a döntőben hosszabbítás után 85-80-ra legyőzte a házigazda Görögország csapatát.
22:27, Frissítve: 22:44

Ismét erdőtűz pusztít Gran Canaria szigetén

Mintegy négyezer embert kellett kitelepíteni a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián tomboló erdőtűz miatt – közölte a Kanári-szigetek elnöke vasárnapi rendkívüli sajtótájékoztatóján.
22:04

Százezrek tüntettek békésen Hongkongban

Több százezren tüntettek békésen vasárnap Hongkongban, azt mutatva, hogy a mozgalom továbbra is széles támogatást tud maga mögött a nemzetközi repülőtér működését megbénító ülőtüntetés után is.
21:35, Frissítve: 21:41

Kiirtotta családját egy orosz tizenéves

Meggyilkolta családjának öt tagját, majd önmagával is végzett egy tizenéves a Volga-menti Uljanovszk megye Patrikejevo falujában - jelentették vasárnap orosz hírügynökségek.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.