Ugrás a tartalomra
illusztráció (Pannon RTV)

Autóba rohant egy vonat Paraćinnál

2019-01-12
12:16
Forrás
Szerbiai RTV
Egy üresen álló személyautóba rohant egy vonat ma reggel Paraćin és Ćićevac vasútállomásai között - tájékoztat a Szerbiai Vasutak Infrastruktúrái.

A balesetben senki sem sérült meg, azonban az említett szakaszon szünetelt a vasúti forgalom a délelőtt folyamán. Az információk szerint egy gépjármű meghibásodás miatt rekedt a vasúti átkelőnél két sínpár között. Az autó tulajdonosa megpróbálta letolni a járművet a sínekről, sikertelenül, az érkező vonat pedig már nem tudott megállni.

vonatbaleset

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.