Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Autóbusz és személygépkocsi ütközött Rumánál

2020.06.24
15:23
2020.06.24
15:33
Forrás
Szerbiai RTV
Legkevesebb 18 ember sérült meg abban a közlekedési balesetben, amelyben egy busz és egy személygépkocsi ütközött.

Az eset dél körül történt Ruma bejáratánál. Egy munkásokat szállító autóbusz és egy Opel személygépkocsi ütközött össze. Senki nem halt meg - jelentette a szerbiai Belügyminisztérium. A sérülteket a Mitrovicai Közkórházba szállították. A balesetet az első hírek szerint a busz okozthatta, amely szabálytalanul hajtott be a körforgalomba.

autóbusz
busz
személygépkocsi
Ruma
Mitrovica
kórház

Most

07:34, Frissítve: 07:45

Ismét fellángolt a halászati vita London és Párizs között

Újból fellángolt a hónapok óta parázsló halászati vita Nagy-Britannia és Franciaország között, miután mindkét kormány szankciókat és ellenszankciókat helyezett kilátásba arra az esetre, ha a vitás kérdésekben néhány napon belül nem születik egyezség.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.