Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Andre Penner

Autópályán haladó teherautóra zuhant egy helikopter Brazíliában

2019-02-12
09:20
Forrás
hirtv.hu, index.hu
A balesetben ketten vesztették életüket. Az áldozatok egyike egy országszerte ismert televíziós újságíró volt, aki több hírműsor szerkesztésében is részt vett.

A pilóta valószínűleg épp le akart szállni a meghibásodott helikopterrel egy üresen maradt útszakaszon egy díjfizető kapu közelében, a felüljáró alatt áthaladó kamion viszont nem látta, ezért történt a tragédia, amiben kigyulladt a helikopter.

Ricardo Boechat halálhírét munkaadója, a Bandeirantes, ismertebb nevén a TV Band erősítette meg, hozzátéve, hogy a balesetben a helikopter pilótája is életét vesztette, a kamion sofőrjét viszont sikerült megmenteni a helyszínre érkező mentősöknek.

A 66 éves tévés újságíró fő témája a korrupció volt, oknyomozó anyagaiért háromszor is elnyerte az ország legrangosabb újságírói díját. Emellett az ország egyik legfontosabb esti híradóját vezette, és elnöki viták mediátora is volt, illetve állandó rádióműsorral is jelentkezett.

Brazília
helikopter
teherautó
lezuhant

Most

22:43, Frissítve: 22:48

Ezüstérmes a kardozó Szatmári András

A budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokság csütörtöki fináléjában a dél-koreai Oh Szang Uk 15-12-re győzött, ezzel övé lett az aranyérem.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.