Ugrás a tartalomra
Pixabay/illusztráció

Az utcán, babakocsiban hagyta egyéves kislányát, letartóztatták

2023.01.10
17:59
Forrás
Szerbiai RTV
Letartóztattak egy 21 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy kragujevaci épület előtt babakocsiban hagyta egyéves lányát.

A kragujevaci rendőrség családi kötelezettségszegés bűntett elkövetésének gyanúja miatt tartóztatta le a 2001-es születésű G. P.-t. A gyanú szerint hétfő este egy kragujevaci épület előtt babakocsiban hagyta egyéves kislányát, és elsétált. Korábbi jelentések szerint Kragujevacon, a Zmaj Jovina utcában keddre virradóra 2 óra 45 perc körül egy járókelő a járdán babakocsit talált, benne egy egyéves kislánnyal, és azonnal értesítette a rendőrséget. A mentők is a helyszínre érkeztek, ellátták a kislányt, majd pedig a Kragujevaci Egyetemi Klinikai Központ Gyermekgyógyászati ​​Osztályára szállították. A Szolidaritás Központ közlése szerint a gyermeket sürgősségi nevelőcsaládba helyezték, és jó egészségnek örvend. Az anya állítólag a kislány apjának épülete előtt hagyta gyermekét.

Kragujevac
gyermek
letartóztat

Most

15:20, Frissítve: 16:28

Később érik a feketicsi meggy

A szokásosnál hidegebb és csapadékosabb időjárás miatt a termés is károsodhat. A termelők szerint a gyümölcsöt az alacsony felvásárlási ár miatt nem érdemes eladni, ezért feldolgozva próbálják értékesíteni.
13:43, Frissítve: 17:23

Kétnyelvű zenés irodalmi est Pancsován

Petőfi 200 Zmaj 190 címmel tartottak kétnyelvű zenés irodalmi estet a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az évfordulókat.

Népszerű