Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Azonosították az elkövetőket, akik csütörtökön megtámadtak és megvertek egy tinédzsert Szabadkán

2019-11-02
14:15
2019-11-03
09:00
Forrás
Pannon RTV
A rendőrség mind a hatukat azonosította, közülük az egyetlen nagykorút azonnal őrizetbe is vették. Az áldozat és édesanyja stábunknak a legújabb fejleményekről és a fiú állapotáról mesélt.

Azonosították azokat az elkövetőket, akik csütörtök este megtámadtak és megvertek egy tinédzsert Szabadkán. A rendőrség mind a hatukat azonosította, közülük az egyetlen nagykorút azonnal őrizetbe is vették. A 2001-es születésű A.K. ügyében 48 órás vizsgálati fogságot rendelt el az illetékes ügyész. Mindannyiuk ellen bűnvádi feljelentést tesznek erőszakos cselekedet elkövetése miatt. A megtámadott fiú és édesanyja stábunknak azt mondták, hogy részben megnyugodtak, hogy előkerültek a tettesek.

A bántalmazott fiú édesanyja a röntgenképet mutatja. Két nap elteltével is értelmetlenül áll a történtek után, de megnyugvásnak tartja, hogy fia elkövetői kézre kerültek. Az anya arcát nem vállalva mesélt stábunknak a legújabb fejleményekről: „Ami a kulcscsontot illeti van olyan vélemény is, hogy eltört, van olyan is, hogy nem. Az ortopéd szakorvos szerint nem, a röntgen orvos szerint igen. Rossz a felvétel, nem lehet kinézni belőle, úgyhogy valószínű, hogy megismétlik a vizsgálatot. Tegnap este nagyon beduzzadt a fiam szeme a varrattól, az ütéstől, sárgásan kezdett látni. Ma a szemorvosnál voltunk megnyugtatott bennünket, hogy a szeme magában nem sérült. Zavarja a látását persze a duzzanat, de az le fog lappadni.”

A megvert fiú sérüléseit megmutatta stábunknak. Elmondása szerint nem ismerte a támadókat, akik ok nélkül kezdték el bántalmazni, de örül annak, hogy sikerült azonosítani őket: „Egy picit megnyugodtam. Így másokat sem bánthatnak és nem árthatnak másoknak, ez megnyugtat.”

Az elkövetkezendő napokban további orvosi vizsgálatok várják a megvert fiút. Az iskolát leghamarabb szerdán fogja folytatni.

Szabadka
rendőrség
verekedés

Most

19:18, Frissítve: 19:25

Jótékonysági Lutheránus bál Ludason

Csaknem 200 fő részvételével tartották meg Ludason a 3. Lutheránus bált. Az eseményen a verbászi evangélikus templom renoválási munkálatainak folytatására gyűjtöttek pénzt.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.