Ugrás a tartalomra
Pixabay

Baleset az M5-ösön, Kecskemét előtt

2022.02.12
10:26
Forrás
MTI
Kamion szakította át a szalagkorlátot Magyarországon az M5-ös autópályán. A baleset reggel 8 körül történt, a műszaki mentés várhatóan órákat vesz igénybe.

A sztráda Budapest felé vezető oldalán a belső sáv, míg Szeged irányába a belső és a külső sáv sem járható. A kamion a 98-as kilométernél ment neki a korlátnak, a sofőr vélhetően rosszul lett vezetés közben. A balesetben más jármű nem érintett - írja a police.hu.

M5-ös
baleset
forgalomkorlátozás

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:55

Folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei

A BL keddi játéknapján 8 mérkőzést játszanak. Az est két igazi rangadót tartogat a fociszurkolók számára: az Inter Milan a Barcelona csapatát látja vendégül, míg a csoportjában eddig hibátlanul teljesítő Napoli az Ajax otthonába látogat.
07:11

Milyen vizet iszunk?

Évente átlagosan 70 liter palackozott vizet fogyaszt egy szerbiai polgár. Ez a szám minden évben 10 és 20 százalék közötti növekedést mutat - mondják a belgrádi Városi Közegészségügyi Intézet szakemberei.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.