Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Baleset Temesvajkócnál - két tinédzser az áldozat

2022.01.17
16:56
Forrás
Vajdasági RTV
Két tinédzser vesztette életét egy közlekedési balesetben a Versec melletti Temesvajkócnál. A rendőrség a Duna-Tisza-Duna csatornából húzta ki a Renault Mégane típusú személygépkocsit, amelyben megtalálták a két fiatal holttestét.

A nyomozás elsődleges eredményei alapján az autó Homokszil felől érkezett, és a túl nagy sebesség miatt lerepült az útról a csatornába.

Reggel 8 óra körül fedezték fel az esetet, a személygépkocsit daruval emelték ki.

baleset
szerencsétlenség
Temesvajkóc
Versec
autóbaleset
fiatal
tinédzser

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.