Ugrás a tartalomra

Bántalmazta lányát egy nő Pancsován

2023.03.21
21:20
2023.03.21
21:25
Forrás
Szerbiai RTV
A dél-bánáti városban letartóztattak egy 32 éves nőt, mert a gyanú szerint erőszakosan bánt lányával, sértegette, gúnyolta, szidta, kezeit a babaetetőhöz kötözte és kidobta a teraszra.

A közlemény szerint családi erőszak bűntette miatt a pancsovai ügyészség a rendőrséggel együttműködve letartóztatta a '91-es születésű J. M.-t. A közlés alapján a nő a lakásában tavaly december óta bánt erőszakosan kiskorú lányával. 48 órás fogva tartást rendeltek el, bűnvádi feljelentést tesznek ellene, és kihallgatják mint gyanúsítottat.

bántalmazás
lány
Pancsova
rendőrség
ügyészség
gyanúsított
családi erőszak
erőszak

Most

18:12, Frissítve: 18:17

Két nap alatt ezer kilométert repült egy mentett kis hattyú

Példa értékű összefogással és sikersztorival zárult a kis hattyú megmentése. A jeladóval ellátott kis hattyú a szabadon engedését követően egy hónapra, április 12-én útnak indult, a legfrissebb adatok alapján, jelenleg a Fekete-tengernél tartózkodik.
17:18, Frissítve: 19:33

Az éghajlatváltozás a méztermelésre is kihat

Az enyhe téli időjárás és az éghajlat változása a méhészeket is nehéz helyzetbe hozza. A méhészek elmondása szerint idén szokatlanul korán virágzásnak indult a repce és az akác, aminek hatására a méhek is idő előtt megkezdték munkájukat.

Népszerű