Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Pixabay)

Bántalmaztak egy diáklányt Zentán

2019-10-08
19:37
2019-10-08
19:53
Forrás
Pannon RTV
A zentai Stevan Sremac Általános Iskolában sajátos nevelési igényű felsős diákok egy csoportja fizikailag bántalmazott egy szintén sajátos nevelési igényű ötödikes diáklányt.

Az eset még szeptember 25-én történt, amikor a felújítás alatt álló Thurzó Lajos Általános Iskola sajátos nevelési igényű hetedikes tanulóinak egy csoportja – akik ideiglenesen a Stevan Sremac Általános Iskola épületét használják – nagyszünetben bementek az ötödik osztály termébe, és erőszakoskodtak a lánnyal. A sértettől azt kérték, húzza le a nadrágját. Felszólították, ha nem teszi meg, akkor megverik. Az ötödikes lány végül megtört, és levetkőzött, majd mivel csöngettek, a hetedikesek elhagyták az osztályt, a kislány pedig felöltözött és sírt. Az illetékesek azóta kihallgatták az erőszakoskodókat. A tanárok elmondták, hogy mindez 5 perc alatt történhetett, amíg a váltás volt. A diákok közötti erőszakos cselekményekkel kapcsolatban a Közügyeknek nyilatkozott Urbán Zsuzsanna, a zentai Petőfi Sándor Általános Iskola megbízott igazgatója.

Urbán Zsuzsanna, megbízott igazgató, Petőfi Sándor Általános Iskola, Zenta: „Az intézkedések megtörténtek. Átnevelési folyamatot indítottunk. A jegyzőkönyveket elvégeztük. Ezt mind onnan tudom, hogy egyeztettem a megbízott igazgatóval, kollégámmal. Természetesen a rendőrség és a szociális központ is értesítve van. A megfelelő intézkedések folyamatban vannak.”

Zenta
bántalmazás
szexuális zaklatás

Most

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.