Ugrás a tartalomra
Pixabay

Belehalt sérüléseibe a gyalogátkelőn elütött kisfiú

2021.07.22
17:34
2021.07.22
17:48
Forrás
Tanjug
Belehalt sérüléseibe az a kilenc éves kisfiú, akit a belgrádi Karaburma negyedben ütött el egy személygépkocsi vasárnap este.

A kisfiú édesapjával és 4 éves testvérével haladt át a gyalogátkelőhelyen, amikor a 38 éves L.G. személygépkocsiját nagy sebességgel vezetve elgázolta. A súlyos sérüléseket szenvedett fiút azonnal kórházba szállították, ahol ma belehalt sérüléseibe. A balesetet követően L.G. elmenekült a helyszínről. Most szabadlábon védekezik.

Karaburma
Belgrád
kisfiú
belehalt
sérülés

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.