Ugrás a tartalomra
FoNet/AP

A belgrádi ügyészség még nem kapott adatokat Ivanović meggyilkolásáról

2018.02.02
19:43
Forrás
Tanjug
A belgrádi ügyészség szerint minden dokumentumot elkészítettek a pristinai hatóságok, azonban nem bocsátották a szerbiai intézmények rendelkezésére.

Oliver Ivanović meggyilkolása óta várja a belgrádi szervezett bűnözéssel foglalkozó ügyészség a koszovói belügyi szervektől azokat a dokumentumokat, amelyekben a merénylettel kapcsolatos információk találhatók. Elsősorban fotókat, helyszíni információkat várnak, amelyek ismeretében könnyebben felderíthető a koszovói szerb politikus meggyilkolásának körülménye. A belgrádi ügyészség szerint minden dokumentumot elkészítettek a pristinai hatóságok, azonban nem bocsátották a szerbiai intézmények rendelkezésére.

Oliver Ivanović
Koszovó
Szerbia
ügyészség

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű