Ugrás a tartalomra
FoNet/AP

A belgrádi ügyészség még nem kapott adatokat Ivanović meggyilkolásáról

2018.02.02
19:43
Forrás
Tanjug
A belgrádi ügyészség szerint minden dokumentumot elkészítettek a pristinai hatóságok, azonban nem bocsátották a szerbiai intézmények rendelkezésére.

Oliver Ivanović meggyilkolása óta várja a belgrádi szervezett bűnözéssel foglalkozó ügyészség a koszovói belügyi szervektől azokat a dokumentumokat, amelyekben a merénylettel kapcsolatos információk találhatók. Elsősorban fotókat, helyszíni információkat várnak, amelyek ismeretében könnyebben felderíthető a koszovói szerb politikus meggyilkolásának körülménye. A belgrádi ügyészség szerint minden dokumentumot elkészítettek a pristinai hatóságok, azonban nem bocsátották a szerbiai intézmények rendelkezésére.

Oliver Ivanović
Koszovó
Szerbia
ügyészség

Most

18:48, Frissítve: 18:58

Kiderült, mi okozhatta a budapesti kórháztüzet

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották. A tűzben egy ember meghalt. A kórház sürgősségi osztálya átmenetileg nem fogad betegeket.
18:00, Frissítve: 19:57

Egyre drágább a hús is

Egyre többet kell fizetniük a szerbiai fogyasztóknak a friss húsért. A drágulás elsősorban a marha-, a sertés- és a birkahúst érinti. A szakemberek ezt a takarmány világpiaci árának emelkedésével magyarázzák.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.