Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

Bemérték az eltűnt Matej Periš telefonjának a jelét

2022.01.10
20:49
2022.01.11
07:54
Forrás
Blic, b92
A horvát rendőrség küldöttsége is Belgrádba érkezett.

Bemérték a hatóságok Matej Periš telefonjának jelét ma este - jelenti a szerb sajtó. A 27 éves spliti fiatalember 12 napja tűnt el a szerb fővárosban, azóta intenzíven nyomoz eltűnése kapcsán a szerb rendőrség. Időközben édesapja is Belgrádba érkezett. Hétfőn a horvát rendőrség magasrangú küldöttsége is megérkezett a szerb fővárosba. A delegációt többek között Aleksandar Vulin szerb belügyminiszter fogadta.

A szerb sajtó meg nem nevezett források alapján azt írja, hogy bemérték az eltűnt férfi mobiljának jelét a Száva és a Duna torkolatánál egy sziget közelében. A feltétezések szerint a telefon Matej zsebében lehetett, amikor belement a fagyos Szávába szilveszter éjjelén. Attól a ponttól megközelítőleg egy kilométerre fogták most be a jelet. A hatóságok intenzíven vizsgálják a környéket. A víz alatti kutatást nehezítik a folyó áramlatai.

Matej Periš
eltűnés

Most

22:03, Frissítve: 22:08

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.
19:20, Frissítve: 20:54

Kellene a hó a földekre

Hiányzik a hó a földekről. Január elején rekordokat döntött a szokatlanul enyhe időjárás. Ennek csak a gazdák nem örülnek, hiszen a hideg hiányában egyre több az áttelelő kórokozó, melyek a tavasz kezdetével azonnal károsítani kezdenek.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.