Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

Bemérték az eltűnt Matej Periš telefonjának a jelét

2022.01.10
20:49
2022.01.11
07:54
Forrás
Blic, b92
A horvát rendőrség küldöttsége is Belgrádba érkezett.

Bemérték a hatóságok Matej Periš telefonjának jelét ma este - jelenti a szerb sajtó. A 27 éves spliti fiatalember 12 napja tűnt el a szerb fővárosban, azóta intenzíven nyomoz eltűnése kapcsán a szerb rendőrség. Időközben édesapja is Belgrádba érkezett. Hétfőn a horvát rendőrség magasrangú küldöttsége is megérkezett a szerb fővárosba. A delegációt többek között Aleksandar Vulin szerb belügyminiszter fogadta.

A szerb sajtó meg nem nevezett források alapján azt írja, hogy bemérték az eltűnt férfi mobiljának jelét a Száva és a Duna torkolatánál egy sziget közelében. A feltétezések szerint a telefon Matej zsebében lehetett, amikor belement a fagyos Szávába szilveszter éjjelén. Attól a ponttól megközelítőleg egy kilométerre fogták most be a jelet. A hatóságok intenzíven vizsgálják a környéket. A víz alatti kutatást nehezítik a folyó áramlatai.

Matej Periš
eltűnés

Most

21:00, Frissítve: 21:19

Kolumbia után irány München

Aranyéremmel tért haza a kishegyesi Világos Adriana a Kolumbiában megszervezett U 20-as világbajnokság gerelyhajító versenyéről. A kishegyesi gerelyhajító legközelebb vasárnap lép ismét pályára a müncheni felnőtt Európa-bajnokságon.

Népszerű