Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Korábbi felvétel

Betörtek a bácsföldvári templomba

2022.11.13
18:58
Forrás
Pannon RTV
Szombaton éjszaka ismeretlen tettesek betörtek a bácsföldvári Szent Mihály római katolikus templomba, ahonnan négy darab gyertyatartó és két nagy hangszóró tűnt el, a raktárszobából pedig a fűnyírót is elvitték a tolvajok.

Az ellopott tárgyak becsült értéke ezer euró körül lehet, de egyes eltűnt ereklyék eszmei értéke felbecsülhetetlen a közösség számára - tudtuk meg Czini Tibortól, a templom harangozójától, aki a reggeli harangozás előtt látta meg a lépcsőtorony felfeszített ajtaját. A rendőrség elvégezte a helyszínelést, de ujjlenyomatot nem találtak.

Bácsföldvár
templom
betörés
lopás

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.