Ugrás a tartalomra

Bild: Őrizetbe vettek egy szerb állampolgárt, mert terrortámadást tervezett Németországban

2017-01-13
20:55
Kitoloncolási őrizetbe helyezte a rendőrség azt a szerb állampolgárságú férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy terrortámadást akart végrehajtani Németországban
Kitoloncolási őrizetbe helyezte a rendőrség azt a szerb állampolgárságú férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy terrortámadást akart végrehajtani Németországban. A 28 éves gyanúsított több éve él illegálisan az országban. Az elsődleges információk szerint kapcsolatban állt egy szélsőséges iszlamista szervezettel is - írja a Bild. A férfit régóta figyeli a német rendőrség. Most azért vették őrizetbe, mert olyan információkhoz jutottak, miszerint nem kizárt, hogy az őrizetbe vett férfi a berlini terrortámadás mintájára teherautóval akart emberek közé hajtani. Az esseni rendőrség ezt a hírt nem erősítette meg. Azt azonban igen, hogy a férfi néhány héttel ezelőtt még börtönben ült, majd miután szabadult, felvette a kapcsolatot az iszlamista körökkel. A férfit a saját lakásán fogták el, és a rendőrség a kitoloncolásáig őrizetben tartja. (Vajdaság Ma, Bild)
Németország
őrizetbe vétel
kitoloncolás
szerb állampolgár
terrortámadás tervezése

Most

22:04, Frissítve: 22:09

Trump és Biden televíziós csatái

Dübörög az elnökválasztási kampány az Egyesült Államokban. Donald Trump republikánus párti jelölt, a jelenlegi elnök és Joe Biden, a demokraták jelöltje szállt ringbe a Fehér Házért.

Népszerű