Ugrás a tartalomra
Pixabay/jhusemannde

Bilincs került egy nemzetközileg körözött személy kezére Szerbiában

2020-12-02
16:45
Forrás
Szerbiai RTV
Nemzetközi elfogatóparancs alapján svéd állampolgárságú személyt tartóztatott le a szerbiai rendőrség.

Az 1998-as születésű személyt, továbbá 1972-es születésű társát kábítószer jogszerűtlen tartása és fogyasztása, valamint fegyverek és robbanószerek engedély nélküli tartásának gyanúja miatt tartóztatta le a rendőrség. 

A két férfit egy belgrádi lakásban kapták el. A 72-es születésű személyt 48 órás őrizetbe vették, míg a svéd állampolgárral a nemzetközi elfogatóparanccsal összhangban járnak el a szerb hatóságok. 

rendőr
elfogatóparancs
drog
Belgrád
svéd
elfogták
letartóztatták

Most

18:46, Frissítve: 20:57

Tömeges oltás Szerbiában

Minél gyorsabban le kell zajlania a koronavírus elleni vakcinnációnak Szerbiában, a Nyugat-Balkánnak szánt vakcinaszállítmányokról egyeztetnek csütörtökön az EU vezetői, csütörtökre készül el az újabb oltópont Szabadkán.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.