Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Boltja, majd háza ablakát törték be

2021-02-19
15:24
2021-02-19
17:24
Forrás
Pannon RTV
Elkeseredésében fordult médiaházunkhoz a horgosi Bercsek Torma Erika. Ismeretlen tettesek tíz napja az általa üzemeltetett bolt ablakait betörték, ma hajnalban pedig családi házának redőnyét és ablakát törték be.

A vandál cselekedetre a sértett nem talál magyarázatot.

Pannon RTV/Kovács Róbert

A horgosi asszonyt reggel 7-kor értesítették, hogy valaki betörte a használt ruhakereskedés ablakait. Bercsek Torma Erika rögtön üzletéhez sietett, azonban a tettes vagy tettesek már nem voltak a helyszínen. Elmondta, csak egy-két ruha hiányzott, a betört ablakon kívül nagyobb kár nem keletkezett.

Pannon RTV/Kovács Róbert

„Nem tudom minek nevezzem ezt, valószínű suhancok vagy fiatalok, akik úgy gondolják, jó heccnek találják azt, hogy betörjék az üveget, másnak a kárára. Tehát az üzletem kirakata bánta.”

Pannon RTV/Kovács Róbert

Azóta már kicserélték az üzlet ablakait, azonban a tulajdonos nem lélegezhetett fel, mivel péntek hajnalban házának ablakát törték be, a redőnnyel együtt. Erika elmondása szerint, először a kislánya ablakát próbálták betörni, de nem jártak sikerrel.

Pannon RTV/Kovács Róbert

„Arra lettünk figyelmesek, hogy egy nagy durranás hallatszott. Kijöttünk, szétnéztünk, semmi nem történt. Viszont a roló egy picikét megvolt ütve. Nem nyilvánítottunk nagy jelentőséget a dolgoknak, mivel úgy gondoltuk, hogy a napi szinten menő migránsok lehettek, jó heccnek találják ezt. Biztos valamit odaütöttek. Majd elmúlt egy fél óra. Fél óra után egy hatalmas nagy durranás. A hálószobánk felőli ablakot betörték.”

Pannon RTV/Kovács Róbert

Ezt követően értesítette a rendőrséget, akik elvégezték a helyszínelést. Az érintett nem talált szavakat, nem tudja ki és milyen indíttatásból rongálta meg először üzletének kirakatát, majd otthonának ablakait.

Pannon RTV/Kovács Róbert

Felvettük a kapcsolatot a rendőrséggel is az esettel kapcsolatban. Megkeresésünkre eddig még nem érkezett hivatalos válasz.

ablak
törés
betörés
Horgos

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.