Ugrás a tartalomra

Bomba robbant a podgoricai alapfokú bíróság épületében

2023.03.03
16:22
2023.03.03
19:17
Forrás
Szerbiai RTV
Felrobbantotta magát egy férfi a podgoricai alapfokú bíróság épületében. A robbanás idején sokan tartózkodtak az intézményben, heten megsérültek.

A rendőrség feltételezése szerint a férfi öngyilkos akart lenni. Valószínűleg egy kézigránátot robbanhatott fel. A helyszínre vonult a rendőrség, a mentőszolgálat és a tűzoltóság is, a vizsgálat folyik.

Az utóbbi hónapokban egyébként több bombafenyegetés is érkezett az állami szervekhez Montenegróban, de a rendőrség egyetlen esetben sem talált robbanószert.

Podgorica
Montenegró
robbanás
bomba
bíróság

Most

14:41

Halásztelki fúvósok koncerteztek Belgrádban

A Bocskai István Református Oktatási Központ Fúvós Együttese mutatkozott be a belgrádi Collegium Hungaricumban. A Magyarországról érkező fiatalok egyórás koncertet tartottak a szerb fővárosban működő magyar kulturális központban.
14:34

Elkezdődött a TeátrumHíd Fesztivál

A programot zenei-összművészeti est, pódiumbeszélgetések is színesítik, és a fesztivál ideje alatt kiállítják a szervezők által középiskolások számára meghirdetett rajzpályázat legjobb alkotásait is.
13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.