Ugrás a tartalomra

Bombariadó a belgrádi reptéren

2024.02.29
22:04
2024.02.29
22:50
Forrás
Szerbiai RTV, Blic
Névtelen bejelentést kaptak.

Bombariadó miatt zűrzavar alakult ki a belgrádi Nikola Tesla repülőtéren. Este 7 és fél 8 között névtelen bejelentést kaptak egy pokolgépről. A Belgrád-Barcelona járat repülőjéről evakuálták az utasokat, és ennek következtében a kifutópályán zűrzavar alakult ki. A rendőrség a helyszínre ért, a repteret lezárták.

Minden bizonnyal komoly csúszások lesznek a menetrendben.

bombariadó
Nikola Tesla reptér

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.