Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bombariadó a kisbajmoki ipari övezetben

2019-05-13
13:35
2019-05-13
14:18
Forrás
Pannon RTV
Ismét bombariadó volt a kisbajmoki ipari övezetben, Szabadkán. Több száz embert evakuáltak a gyárakból. A Norma Group és Swarowski munkatársait hazaküldték.

Nem hivatalos értesülések szerint a bombára figyelmeztető névtelen bejelentés dél körül érkezett. A bejelentő azt mondta, hogy a robbanószerkezet 5 perccel 14 óra előtt robban majd fel. A rendőrség és a mentőszolgálat munkatársai is kivonultak a helyszínre.

Végül kiderült, hogy nem volt bomba a területen. Az utóbbi egy hónapban ez volt a harmadik bombariadó az ipari övezetben. A korábbiak is téves riasztásnak bizonyultak.

kisbajmoki ipari zóna
bombariadó

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 23:46

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.