Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bombariadó a kisbajmoki ipari övezetben

2019-05-13
13:35
2019-05-13
14:18
Forrás
Pannon RTV
Ismét bombariadó volt a kisbajmoki ipari övezetben, Szabadkán. Több száz embert evakuáltak a gyárakból. A Norma Group és Swarowski munkatársait hazaküldték.

Nem hivatalos értesülések szerint a bombára figyelmeztető névtelen bejelentés dél körül érkezett. A bejelentő azt mondta, hogy a robbanószerkezet 5 perccel 14 óra előtt robban majd fel. A rendőrség és a mentőszolgálat munkatársai is kivonultak a helyszínre.

Végül kiderült, hogy nem volt bomba a területen. Az utóbbi egy hónapban ez volt a harmadik bombariadó az ipari övezetben. A korábbiak is téves riasztásnak bizonyultak.

kisbajmoki ipari zóna
bombariadó

Most

08:27

WHO: Dél-Amerika az új gócpont

Meghaladta a 6 millió 267 ezret a koronavírussal fertőzöttek száma a világban. A halálos áldozatok száma több mint 373 ezer, 2,8 millióan pedig már legyőzték a kórt.
07:52, Frissítve: 08:02

Ma van pünkösdhétfő

Pünkösdhétfő a pünkösdvasárnap fő ünnepet követő nap. Pünkösdkor ünnepli a kereszténység a Szentlélek eljövetelét, az egyház születésnapját.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.