Ugrás a tartalomra
Pixabay/OpenClipart-Vectors

Bombariadó miatt kiürítették az újvidéki bíróság épületét

2021.11.04
13:22
Forrás
Tanjug
Egy névtelen személy jelentette, hogy bombákat helyeztek el az épületen belül, valamint az udvaron is.

A telefonáló vélhetően férfi volt, az épület átvizsgálása után kiderült, hamis riasztásról volt szó. Az ehhez hasonló bejelentések idén év eleje óta különösen gyakoriak Újvidéken.

bombariadó
Újvidék
bíróság

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.