Ugrás a tartalomra
rendőrség a helyszínen
Tanjug via AP/Dominic Lipinski/PA

Bozótvágó késsel támadtak egy rendőrre Londonban

2019-08-08
12:05
2019-08-08
12:44
Forrás
MTI
Bozótvágó késsel támadt egy dühöngő férfi egy rendőrre Londonban. A hatóságok csütörtöki tájékoztatása szerint a rendőr súlyosan megsebesült, de nincs életveszélyben.

A rendőr és a társa a brit főváros keleti részén ellenőrzött egy kisteherautót, amelynek vezetője azonban feldühödött és rájuk támadt. A rendőrnek sikerült sokkolóval ártalmatlanná tennie az ötvenes éveiben járó férfit, eközben azonban legalább hét késszúrást szenvedett el.

A hatóságok kizárták a terrorizmust a csütörtökre virradóra történt esettel kapcsolatban.

A brit fővárosban az elmúlt években megnőtt a késes támadások száma. Tavaly több mint ezer, 10 és 19 év közötti gyerek és fiatal került kórházba késsel okozott sebesülésekkel az Anti-Knife UK nevű civil szervezet adatai szerint. Londonban idén már többtucatnyian vesztették életüket késelésben, az áldozatok pontos számáról azonban eltérő adatok vannak.

London
rendőr
bozótvágó

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.