Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Brutális gyilkosság történt Horgoson

2019-09-14
18:04
Forrás
Telegraf
Megtalálták Horgoson egy családi házban a napok óta eltűnt 57 éves Csernyák Ottó holttestét - írja a Telegraf.

Nem sokkal azután feltételezett gyilkosát, az 54 éves P. N.-t is elfogták és őrizetbe vették. Nem hivatalos információk szerint a két férfi szóváltásba keveredett, majd P.N. megtámadta, ragasztószalaggal összekötözte a kezét, és halálra verte egy baseballütővel. A Telegraf úgy tudja, hogy a gyanúsított nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, más bűncselekményekkel kapcsolatban is körözte már a rendőrség.

Horgos
gyilkosság
elfogták

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.