Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Brutális iskolai támadás Szabadkán

2022.11.22
15:41
2022.11.22
17:16
Forrás
Pannon RTV
Brutális támadás ért egy nyolcadik osztályos fiút a szabadkai Sonja Marinković Általános Iskolában.

Az eset hétfőn a kora délutáni órákban történt. Az incidenst az iskola biztonsági kamerái is rögzítették. A felvételeken az látszik, hogy a fiút fizikailag bántalmazzák, a subotica.com értesülései szerint többen inzultálták, majd egyikük utána indult és hátulról elgáncsolta. A fiatalt a Szabadkai Közkórház intenzív osztályára szállították, ahol megműtötték, a lépét el kellett távolítani. Jelenleg stabil állapotban van, de még mindig az intenzív osztályon tartják megfigyelésen.

Az esettel kapcsolatban felkerestük az intézmény igazgatóját, ám azt a választ kaptuk, hogy a napokban kapunk bővebb tájékoztatást a történtekkel kapcsolatban.

Sonja Marinković Általános Iskola

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:14, Frissítve: 19:21

Olcsóbb lett a disznóhús

Néhány hét alatt közel 100 dinárt a csökkent a sertés élő súlyának kilogrammonkénti ára. Jelenleg mintegy 200 dinárt adnak kilogrammjáért, viszont az ár naponta ingadozik.
16:29, Frissítve: 16:35

Európa újabb válaszút előtt

Ne hagyjuk, hogy az illegális migráció és a menekültkérdés összemosásával a valóban rászorulóknak fordítsanak hátat - Hölvényi György sajtóközleménye.
15:22, Frissítve: 19:07

Újvidék Város napja

Ma van Újvidék Város napja. 1748 február elsején emelte Mária Terézia szabad királyi városi rangra Újvidéket. A 275. évfordulóról a Szerb Nemzeti Színházban emlékeztek meg politikusok, közéleti személyek.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.