Ugrás a tartalomra
Belügyminisztérium

A bűnszervezet tagja elismerte bűnösségét

2021.03.04
17:59
2021.03.04
18:05
Forrás
Szerbiai RTV
1 év két hónap szabadságvesztésre ítélték.

A vélhetően Veljko Belivuk által vezetett bűnszervezethez tartozó Marko Andrić elismerte bűnösségét illegális fegyvertartás kapcsán - írja a szerb sajtó. Andrićot a niši Alapfokú Bíróság 1 év két hónap szabadságvesztésre ítélte, és 100 ezer dináros pénzbírságot is kiszabtak rá. A szóban forgó személyt azon a napon kapták el a rendőrök, amikor Belivukot, február 4-én Nišben kapták el, lakásában pedig egy pisztolyt is találtak, ezt követően indult meg az eljárás ellene. Most pedig beismerte bűnösségét.

Veljko Belivuk
Marko Andrić

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!