Ugrás a tartalomra
illusztráció

Busszal ütközött egy autó a Niš-Belgrád autópályán

2019-06-20
18:11
Forrás
Kurir.rs
Forgalommal szembe ment, busszal ütközött egy autó a Niš-Belgrád autópályán. Egy gyerek és egy nő súlyosan megsérült - írja a Kurir.

A baleset délelőtt fél 10-kor történt. A rendőrségi közlés szerint egy személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze, a busz utasai közül négyen sérültek meg, a gépkocsiban pedig egy személy. A Lasta utasszállító vállalatnál azt mondták, a Ford Focus típusú, osztrák rendszámtáblás jármű a forgalommal ellentétes irányban haladt, és a rendőrségtől menekült. A busz a Mladenovac-Belgrád vonalon közlekedett.

autópálya
baleset

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.