Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Családi ház égett le Kishegyesen

2019-01-16
14:33
2019-01-16
17:08
Forrás
Pannon RTV
Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Csőke János tartózkodott egyedül otthon, aki az udvaron rosszul lett. A kiérkező mentősök azonnal ellátták és kórházba szállították, de ott nem sokkal később elhunyt. Halálának pontos oka egyelőre tisztázatlan.

A lángok a kazánházban csaptak fel. A tűz gyorsan terjedt. A szomszédok egy robbanásszerű hangot is hallottak. Csőke János életét vesztette a helyszínen. Az udvaron lett rosszul, halálának oka egyelőre tisztázatlan.

Csőke Ferenc, Kishegyes: „Mire hazaértem az egész ház égett, az egész ház lángban állt, apukám volt maga otthon, aki szegény ma már nincs köztünk, sajnálatos módon. De konkrét okokat még nem tudok semmit, az orvosok sem mondtak még semmit, nem adták ki a kórházból.”

A kishegyesi és topolyai tűzoltó egységek is a helyszínre siettek, megfékezték a lángok továbbterjedését, de a tetőszerkezet és a kazánház teljesen leégett. A családtagok, rokonok és önkéntesek megkezdték a munkát az épület tetőszerkezetének a helyreállításán. Kishegyesen rövid időn belül ez már a második tűzeset.

Sándor István, községi tanácstag, Kishegyes: „Sajnos itt nemcsak a tetőszerkezet égett le, hanem emberi áldozatot is követelt a tűz, amely még súlyosabb a család számára. Kishegyesen, ahogy az elmúlt alkalommal is, gyűjtést szerveznek a család megsegítése céljából, illetve a károk enyhítése céljából, ezen kívül az önkormányzat is foglalkozik az esettel, ahogyan az elmúlt alkalommal is.”

A nehéz helyzetben minden jó szándékú támogatás sokat jelenhet Csőkééknek. A család az anyagi jellegű támogatásokat a következő bankszámlaszámon fogadja: Csőke Ferenc, 275-0021122265414-77, Societe Generale Bank. 

Kishegyes
tűzeset
családi ház

Most

17:31

Szibériában is meleg volt a június

Rekordmagas volt a júniusi átlaghőmérséklet a szibériai sarkvidéken - ez derül ki az Európai Unió Földet és a klímaváltozást megfigyelő kutatóprogramjának adataiból.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.