Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Családi ház égett le Kishegyesen

2019-01-16
14:33
2019-01-16
17:08
Forrás
Pannon RTV
Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Csőke János tartózkodott egyedül otthon, aki az udvaron rosszul lett. A kiérkező mentősök azonnal ellátták és kórházba szállították, de ott nem sokkal később elhunyt. Halálának pontos oka egyelőre tisztázatlan.

A lángok a kazánházban csaptak fel. A tűz gyorsan terjedt. A szomszédok egy robbanásszerű hangot is hallottak. Csőke János életét vesztette a helyszínen. Az udvaron lett rosszul, halálának oka egyelőre tisztázatlan.

Csőke Ferenc, Kishegyes: „Mire hazaértem az egész ház égett, az egész ház lángban állt, apukám volt maga otthon, aki szegény ma már nincs köztünk, sajnálatos módon. De konkrét okokat még nem tudok semmit, az orvosok sem mondtak még semmit, nem adták ki a kórházból.”

A kishegyesi és topolyai tűzoltó egységek is a helyszínre siettek, megfékezték a lángok továbbterjedését, de a tetőszerkezet és a kazánház teljesen leégett. A családtagok, rokonok és önkéntesek megkezdték a munkát az épület tetőszerkezetének a helyreállításán. Kishegyesen rövid időn belül ez már a második tűzeset.

Sándor István, községi tanácstag, Kishegyes: „Sajnos itt nemcsak a tetőszerkezet égett le, hanem emberi áldozatot is követelt a tűz, amely még súlyosabb a család számára. Kishegyesen, ahogy az elmúlt alkalommal is, gyűjtést szerveznek a család megsegítése céljából, illetve a károk enyhítése céljából, ezen kívül az önkormányzat is foglalkozik az esettel, ahogyan az elmúlt alkalommal is.”

A nehéz helyzetben minden jó szándékú támogatás sokat jelenhet Csőkééknek. A család az anyagi jellegű támogatásokat a következő bankszámlaszámon fogadja: Csőke Ferenc, 275-0021122265414-77, Societe Generale Bank. 

Kishegyes
tűzeset
családi ház

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.