Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Pannon RTV)

Családi tragédia történt a bosznia-hercegovinai Bihaćon

2018-12-14
10:43
Forrás
VajdaságMa
Egy apa megölte három gyerekét, majd magával is végzett. Nem hivatalos értesülések szerint a 37 éves férfi késsel végzett gyermekeivel, majd felakasztotta magát.

Az válhatta ki a szörnyű bűncselekményt, hogy a férfit 20 nappal korábban elhagyta a felesége, és ekkor állítólag azzal fenyegetőzött, hogy megöli gyermekeit, de ezt senki sem vette komolyan. A legkisebb gyerek két éves volt, a középső öt, a legidősebb pedig 9. 

Bihać
gyilkosság

Most

20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.