Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csalási kísérletre figyelmeztet a Szabadkai Magyar Főkonzulátus

2019-05-13
14:46
Forrás
Pannon RTV
Továbbra is csalási kísérletre figyelmezteti, és elővigyázatosságra inti a Szabadkai Magyar Főkonzulátus az embereket.

Babity János főkonzul megismételte korábbi figyelmeztetését, miszerint rossz szándékú személyek, mobiltelefonos hívásokkal vajdasági magyar nyugdíjasokat keresnek fel. Azt kérik, hogy egy bizonyos számlaszámra meghatározott, 1500-tól 4000 dinárig terjedő összeget fizessenek be, mert állításuk szerint ez előfeltétele annak, hogy a magyar állam nyugdíj kiegészítést folyósítson számukra több mint 200 euró értékben. Mindezt úgy teszik, hogy a Főkonzulátusra hivatkoznak, illetve arra, hogy a további ügyintézés a főkonzulátuson fog folyni. A szabadkai rendőrség nyomoz az ügyben.

Babity János
csalás

Most

15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.
14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.