Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csalók járják a házakat Olivér megsegítésére hivatkozva

2020-11-29
11:26
2020-11-29
16:15
Idegenek keresnek fel otthonaikban embereket és pénzt kérnek Pál Gajódi Olivér megsegítésére.

Idegenek keresnek fel otthonaikban embereket és pénzt kérnek Pál Gajódi Olivér megsegítésére, visszaélve ezzel az SMA-betegségben szenvedő kisfiú számára indult gyűjtéssel - tette közzé a Pál Gajódi család a Facebookon.

Felhívják a figyelmet, hogy a család soha senkinek nem adott felhatalmazást erre, ezért arra kérnek mindenkit, amennyiben ilyennel találkoznak, ne adjanak pénzt senkinek, és értesítsék a rendőrséget.

Ezeket az információkat Gajdos Bajusz Zolna a Facebookon működő Vajdasági jótékonysági licit csoport adminisztrátora is megerősítette és hozzátette, hogy Olivér számára továbbra is várják az adományokat, de nem ilyen módon.     

"Olivérnek továbbra is adakozhatnak a minden településen megtalálható gyűjtődobozban, amik pékségekben, gyógyszertárakban és üzletekben vannak kihelyezve. Hogyha emberek keresik meg magukat a háznál, hogy Olivér számára gyűjtenek, akkor ezt jelentsék a hatóságoknak, vagy akár nekünk a Vajdasági jótékonysági licit csoportban, hogy megpróbáljunk valamit tenni az ügy ellenében. Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy hívják fel az idősebb lakosság figyelmét is arra, hogy ilyen módon ne adakozzanak. Sajnos ők kevésbé vannak értesülve az eseményekről és azok, akik leginkább kivannak téve annak, hogy áldozatai lesznek a csalóknak."

csalók
visszaélés
Pál Gajódi Olivér

Most

10:14

Távozik a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetése

Felmentését kérte Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója, s hozzá hasonlóan távozik a fesztivál éléről Harangozó Gyula művészeti igazgató is - tájékoztatta a kulturális szakember kedden az MTI-t.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.