Ugrás a tartalomra
illusztráció
Pixabay/Skitterphoto

Csantavéri férfi lehet a belgrádi gyilkos

2019-01-07
09:48
Forrás
VajdaságMa
Csantavéri férfit gyanúsít a rendőrség egy szombati, belgrádi gyilkosság elkövetésével. A feltételezések szerint a 38 éves Dér Csaba az elkövető.

A 37 éves Nebojša Markovićot gyilkolták meg a nyílt utcán. Egy biztonsági kamera rögzítette a gyilkosságot, az alapján azonosíthatták az elkövetőt. A sajtó feltételezi, hogy tévedés történhetett, az áldozat ugyanis Aleksandar Šaracnak, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagjának a sógora volt. Azt gyanítják, hogy ő lehetett a célpont, csak a bérgyilkos összekeverte vele. Sajtóinformációk szerint Dér Csaba gyilkosság miatt már ült börtönben, egy éve szabadult. Neve nem ismeretlen a bűnüldöző szervek előtt sem itthon, sem külföldön. 2004-ben beismerte, hogy ő ölte meg Branislav Jelačić bűnözőt kábítószerpiaci viták miatt. 

Csantavér
gyilkosság
Banovo brdo

Most

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.