Ugrás a tartalomra
illusztráció
Pixabay/Skitterphoto

Csantavéri férfi lehet a belgrádi gyilkos

2019-01-07
09:48
Forrás
VajdaságMa
Csantavéri férfit gyanúsít a rendőrség egy szombati, belgrádi gyilkosság elkövetésével. A feltételezések szerint a 38 éves Dér Csaba az elkövető.

A 37 éves Nebojša Markovićot gyilkolták meg a nyílt utcán. Egy biztonsági kamera rögzítette a gyilkosságot, az alapján azonosíthatták az elkövetőt. A sajtó feltételezi, hogy tévedés történhetett, az áldozat ugyanis Aleksandar Šaracnak, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagjának a sógora volt. Azt gyanítják, hogy ő lehetett a célpont, csak a bérgyilkos összekeverte vele. Sajtóinformációk szerint Dér Csaba gyilkosság miatt már ült börtönben, egy éve szabadult. Neve nem ismeretlen a bűnüldöző szervek előtt sem itthon, sem külföldön. 2004-ben beismerte, hogy ő ölte meg Branislav Jelačić bűnözőt kábítószerpiaci viták miatt. 

Csantavér
gyilkosság
Banovo brdo

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.