Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Csatornába csúszott az autó, a sofőr meghalt

2022.03.12
15:12
2022.03.12
16:18
Forrás
Pannon RTV
Súlyos közlekedési baleset történt ma Magyarkanizsa községben, az Ilonafalu és Velebit közötti úton. Egy Renault típusú személygépkocsi lesodródott az útról és egy csatornába csúszott. Egy személy tartózkodott az autóban, aki életét vesztette.
Pannon RTV/Huszár Krisztián

A baleset az éles kanyar után történt, a korlát előtt csúszott a kanálisba az 1988-as születésű oromhegyesi Sz. L. személygépkocsija. Az úttestről nem lehet odalátni, így az esetlegesen elhaladó személygépkocsik vezetői sem vehették észre a balesetet. Nem hivatalos információk szerint éjjel történhetett a szerencsétlenség, mert a fiatalember és gépkocsija körül be volt fagyva a víz, amikor reggel rátaláltak.

Pannon RTV/Huszár Krisztián

Fátyol Tibor baráti kapcsolatban van a családdal, megrendülten mondta el a történteket.

Fátyol Tibor, Oromhegyes: „- Az éjjel történt, fiatal gyerek volt, jött, lecsúszott az útról, elkapta azt a padkáját, az beledobta a vízbe. A vízben körülfagyott, a lába beszorult, és nem tudott kijönni.
- Úgy találták meg?
- Igen, reggel a juhász itt terelgetett, látta, hogy az autó benne volt, és szóltak a rendőrségnek. Reggel találták meg, és két órája vitték el őt. Ezt tudom mondani. Jó barát volt.”

Pannon RTV/Huszár Krisztián

Balázs Tibor az egyik közeli tanyán lakik már több mint negyven éve. Elmondta, hogy ezen a helyen már sok hasonló baleset történt. Évente legalább tíz ilyen eset van, hogy valaki az útról lecsúszik a csatornába.

„Valahogy ez nem látszik, amikor Velebitről jön az ember, hogy ez milyen éles kanyar. Azt, hogy a figyelmeztető táblák hogyan állnak, nem is néztem, biztos vannak ott a kanyarban, de komolyabb figyelmeztetés nincs, és aki nem jár gyakran ezen az úton, azokkal rengeteg baleset történik.”

Az értesítés után a rendőrség és a mentőcsapat gyorsan a helyszínre érkezett, de már nem tudtak segíteni a szerencsétlenül járt fiatalemberen. Egyelőre nem ismeretes, mi okozta a tragédiát, hogy miért tért le autójával az útról.

autóbaleset
szerencsétlenség
Velebit
Ilonafalu

Most

10:11, Frissítve: 10:23

Drágább lesz az iskolakezdés

Számottevő árnövekedés figyelhető meg a papíripari termékek tekintetében, a kialakult helyzet miatt pedig a gyerekes családok számára drágább lesz az iskolakezdés, mint az elmúlt években.
08:21, Frissítve: 08:33

Az eső vízesésként zúdult Dél-Koreára

Legalább heten meghaltak, hatan eltűntek az özönvízszerű eső okozta áradásban a dél-koreai főváros régiójában hétfőn. Szöul jómódú Gangnam negyedének utcái folyókká változtak, a járművek elmerültek, a víz elárasztotta a tömegközlekedési eszközöket.

Népszerű