Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Cserbenhagyásos gázolás, ütközések Szabadkán

2020-01-13
13:07
Forrás
VajMa, subotica.com, Pannon RTV
Autóval ütöttek el egy 15 éves fiút reggel fél hét tájban Szabadkán.

A sofőri a sándori NIS benzinkút közelében lévő gyalogátkelőn ütötte el a gyereket, amikor átment volna a zebrán, sőt tovább is hajtott. A fiatal horzsolásokkal, könnyebb sérülésekkel túlélte a balesetet. A rendőrségnek sikerült elkapnia a tettest, aki ellen cserbenhagyásos gázolás miatt tesznek feljelentést.

Később, délelőtt 10 órakor még két közúti szerencsétlenség történt Szabadkán, ezekben szerencsére senki sem sérült meg, de az anyagi kár jelentős. Az egyik a Vasa Stajić és a Đuro Đaković utca kereszteződésénél, a másik pedig a palicsi és radanováci bekötőutak között, Szabadka irányába. Itt le is zárták mindkét forgalmi sávot a rendőrök a város felé, amíg tartott a helyszínelés. A kerékpárútra terelték a forgalmat arra az időre.

A rendőrség szerint a baleseteket a köd miatti csökkent látótávolság okozta, valamint a nedves és csúszós út. Arra intik a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel vezessenek és csökkentsék a sebességet. A gyalogosok is figyeljenek jobban, amikor átkelnek az úttesten, mert a közlekedés ezen körülmények között mindenki számára veszélyes.

baleset
gázolás
ütközés
köd
Szabadka

Most

Népszerű