Ugrás a tartalomra
Helyszín
Pixabay/Clker-Free-Vector-Images

Dér Csabát két gyilkosság miatt két országban körözik

2019-01-11
10:36
Forrás
blikk.hu
A magyarországi Blikk napilap szerint a csantavéri bérgyilkos, Dér Csaba követhette el a tavaly szeptember 20-i újpalotai gyilkosságot is, amikor V. László vállalkozót ölték meg.

A police.hu körözési nyilvántartása szerint Dér Csaba ellen már tavaly szeptember 27-én elfogatóparancsot adott ki a rendőrség, a magyar Fővárosi Törvényszék pedig azt közölte, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság 2018. november 15-én európai és nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki D. Cs. gyanúsítottal szemben, egy 2018 szeptemberében a XV. kerületben elkövetett emberölés miatt - írja a Blikk. Mint arról már korábban beszámoltunk, szombaton Belgrádban a 37 éves Nebojša Markovićot gyilkolták meg a nyílt utcán, a feltételezések szerint Dér Csaba a gyilkos. A sajtó feltételezi, hogy tévedés történhetett, az áldozat ugyanis Aleksandar Šaracnak, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagjának a sógora volt. Azt gyanítják, hogy ő lehetett a célpont, csak a bérgyilkos összekeverte vele. Sajtóinformációk szerint Dér Csaba gyilkosság miatt már ült börtönben, egy éve szabadult. A Blikk szerint Dér Csabát két gyilkosság miatt is körözik két ország hatóságai, és amennyiben megtalálják a szökésben lévő férfit, Magyarországon és Szerbiában is bíróság elé áll majd - írják.

gyilkosság
körözés
Magyarország
Szerbia

Most

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.