Ugrás a tartalomra

Devizacsempészetre derítettek fényt a horgosi határrendészek

2021.03.04
15:59
Forrás
Szerbiai RTV
50 ezer eurót találtak egy személygépjárműben több helyen elrejtve. A talált euró pontosan ötször több, mint amennyit át lehet vinni a határon.

A rajtaütés akkor következett be, amikor belépésre jelentkezett egy német rendszámú Audi márkájú személyautó, abban pedig két Törökország felé tartó német állampolgárságú, 20 év körüli személy utazott. Mint mondták, bejelenteni valójuk nincs, ugyanakkor a határrendészek részletesebben átvizsgálták a gépjárművet. Első körben a sebváltó alá rejtve 20 ezer euróra bukkantak, majd még további 33.050-re egy külön kialakított rekeszben. A határrendészek az ügyet átadták a rendőrségnek és az illetékes ügyészségnek.

deviza
csempész
csempészet

Most

08:36, Frissítve: 09:00

Legyen kéznél az esernyő!

Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!