Ugrás a tartalomra
Pixabay/fsHH

Drogfogás az autópályán

2022.06.02
14:35
Forrás
Közlemény
Húsz kilogrammos drogfogásról adott hírt a szerb belügyminisztérium.

A rendőrség, a Szervezett Bűnözés Elleni Szolgálat, a Közlekedésrendészeti Igazgatóság és a Belgrádi Főügyészség munkatársaival együttműködve bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt letartóztatta az 1981-es születésű Novi Pazari R.P.-t, illetéktelen előállítás és a kábítószer-kereskedelem gyanújával.

A belgrádi Vrčin autópálya-fizetőkapunál a rendőrök megállították a gyanúsított gépkocsiját, és a csomagtartójában 37 csomagot találtak, amelyekben nagyjából 20 kilogramm barna színű port volt. A gyanúsítottat 48 órás őrizetbe vették.

drogfogás
autópálya

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.