Ugrás a tartalomra
illusztráció

Drogfogás Kelebiánál

2018-02-13
21:47
2018-02-14
14:38
Forrás
Szerbiai RTV
Nagyobb mennyiségben koboztak el marihuánát a szerb vámosok Kelebiánál.

Több mint 30 kilogramm marihuánát foglaltak le a kelebiai határátkelőn a szerb határőrök. Letartóztatták a 36 éves rumai Z.S-t és a 21 éves temerini A.M.D-t kábítószer illegális előállításának és árusításának alapos gyanújával. A gyanúsítottakat 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték, majd bűnügyi feljelentést tettek ellenük és átadták az ügyet a szabadkai ügyészségnek. 

marihuána
Kelebia

Most

16:27

Jön a tél és vele a szmog

A tél közeledtével egyre nagyobb a lehetősége a szmog kialakulásának a városokban. Elsősorban a helytelen tüzelés miatt a késő délutáni és esti órákban romlik a levegő minősége.
15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.