Ugrás a tartalomra
illusztráció

Drogfogás Kelebiánál

2018-02-13
21:47
2018-02-14
14:38
Forrás
Szerbiai RTV
Nagyobb mennyiségben koboztak el marihuánát a szerb vámosok Kelebiánál.

Több mint 30 kilogramm marihuánát foglaltak le a kelebiai határátkelőn a szerb határőrök. Letartóztatták a 36 éves rumai Z.S-t és a 21 éves temerini A.M.D-t kábítószer illegális előállításának és árusításának alapos gyanújával. A gyanúsítottakat 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték, majd bűnügyi feljelentést tettek ellenük és átadták az ügyet a szabadkai ügyészségnek. 

marihuána
Kelebia

Most

18:47, Frissítve: 20:08

Nők tárlata Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban megnyílt a Nők tárlata elnevezésű képzőművészeti és kézimunka-kiállítás, amelyen majdnem száz nő alkotását tekinthetik meg az érdeklődők.
17:06, Frissítve: 17:36

Községi szavalóverseny Zentán

Községi szavalóversenyt tartottak ma délelőtt Zentán. Az általános iskolák felsős diákjai versenyeztek a legjobbnak járó diplomáért és a továbbjutásért.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
Bajmok, drogfogás

Nagyszabású drogfogás Bajmokon

Marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot számolt fel a szabadkai rendőrség kedd délután az észak-bácskai faluban.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.