Ugrás a tartalomra
Pixabay

Drogfogás Zentán

2018-10-21
10:37
Forrás
Szerbiai Belügyminisztérium
13 kilogramm marihuánát és egyéb kábítószert koboztak el Zentán a rendőrök.

A szerbiai belügyminisztérium szabadkai kirendeltségének munkatársai a nagykikindai rendőrséggel együttműködve rajtaütésszerű akció során őrizetbe vették H.Z. zentai lakost, aki a gyanú szerint kábítószert állított elő és forgalmazott. A gyanúsított lakásának átkutatásakor a rendőrök zacskókban és üvegekben több mint 13 kilogramm marihuánát és más drogokat találtak. A gyanúsítottat 48 órás őrizetbe vették.

drog
marihuána
Zenta

Most

07:44

Ma van a magyar kultúra napja

Több vajdasági településen is megünneplik a mai napot. Szabadkán a Népkör Magyar Művelődési Központ ez alkalomból fotókiállítással és középiskolások előadásával várja az érdeklődőket 19 órától.
20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.