Ugrás a tartalomra
MUP

Droglabort számoltak fel a rendőrök

2021-01-24
08:54
2021-01-24
09:36
Forrás
MUP
Egy marihuána termesztésére használt droglabort számoltak fel a belgrádi és pancsovai rendőrség tagjai Obrenovac közelében.

Az akció során őrizetbe vettek egy 64 éves személyt, akit drogtermesztéssel és forgalmazással gyanúsítanak. A rendőrség a házkutatás során 700 tő kannabiszt, több mint 4 és fél kilogramm szárított marihuánát és nagyobb mennyiségű kannabisz olajat talált a gyanúsított lakásában kialakított laborban.

marihuána

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.