Ugrás a tartalomra
www.europol.europa.eu

Drogterjesztő hálózatot számoltak fel, lefoglaltak 2,5 tonna kokaint - VIDEÓ

2021.09.27
22:15
Forrás
Euronews.com, Szerbiai RTV
Felszámolták Európa legnagyobb kokainterjesztő hálózatát – a nemzetközi műveletet az EUROPOL koordinálta.

Az akcióban a spanyol rendőrséggel együttműködtek a német, a horvát, a szlovén, a szerb, illetve az amerikai és kolumbiai hatóságok is. A szervezet Dél-Amerikából tervezett egy jelentős kábítószer-szállítmányt Európába küldeni. A hatóságok 2,6 tonna kokaint, 324 kilogramm marihuánát, illetve 612 ezer eurót, 9 luxusautót és 5 motort foglaltak le. A balkáni drogkartell feltételezett tagjai ellen vádat emeltek. A 61 gyanúsítottból 23-at letartóztattak, 13-at közülük Spanyolországban, 10-et Szlovéniában. 

Europol
kokain
kokaincsempész

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.