Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Dulakodás a röszkei határátkelőnél

2019-08-10
10:56
Forrás
MTI
Gyorsított eljárásban állítottak bíróság elé Magyarországon két török férfit - apát és fiát -, mert rátámadtak a jogszerűen intézkedő röszkei határrendészekre.

A Németországban élő török család augusztus 6-án a röszkei autópálya-határátkelőn kilépésre várakozott. Egyikük szóváltásba keveredett egy motorossal, aki megpróbált eléjük kerülni a sorban, és az öklét rázta a feje közvetlen közelében. Egy rendőr felszólította a férfit, hogy hagyja abba tevékenységét, és eltolta a motorostól. A feldühödött török vádlott azonban az őrmester, majd egy másik rendőr ruháját is megragadta, egy harmadik határrendésznek pedig leszakította a rendfokozatjelzőjét. A másik vádlott közben megpróbálta a rendőröket eltolni az apjától. Az őrizetbe vett két török férfi elismerte bűnösségét.

Horgos-Röszke
határátkelő

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:41

Tüntettek a G7 csúcs ellen

Több ezren tiltakoztak békésen a francia-spanyol határ mindkét oldalán a G7-es országcsoport szombat este Biarritzban megkezdődött csúcsértekezlete ellen.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.