Ugrás a tartalomra
illusztráció, Pixabay/loggawiggler

Ég az erdő Šibeniknél

2019-07-27
17:04
2019-07-27
19:00
Forrás
Szerbiai RTV
A lángok elérhetik az autópályát is.

Tűz pusztít a horvátországi Šibeniknél, az erős szél következtében pedig a lángok az autópályára is átterjedhetnek - írja a szerb közmédia. 52 tűzoltó vonult ki a helyszínre, és levegőből is oltják a tüzet. Egy erdő gyulladt ki, továbbá az aljnövényzet. Sajtóinformációk szerint lakóházakat nem veszélyeztetnek a lángok. A helyi illetékesek elmondták, minden erejükkel a helyszínen vannak és megtesznek mindent annak érdekében, hogy megfékezzék a lángok továbbterjedését.

tűz
lángok
erdő
aljnövényzet
Šibenik
Horvátország
autópálya
tűzoltó

Most

10:58

Vasárnap akár 16 fok is lehet

A mai felhősödés után holnap ismét napsütésre és melegebb időjárásra van kilátás térségünkben - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.
10:12, Frissítve: 11:42

Felújítják a több mint 130 éves vasutat

Felújítják a Törökbecse községhez tartozó Kumán és Beodra-Karlova közötti vasutat. A Szerbiai Vasutak Infrastruktúrája 11,4 millió eurós beruházásából a régi síneket és talpfákat is újakra cserélik.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.