Ugrás a tartalomra
amatőr felvétel (Szúnyog Tibor)

Égett a pancsovai Ledi benzinkút

2019-09-11
22:18
2019-09-14
07:41
Forrás
Szerbiai RTV
A tüzet eloltották, senki sem sérült meg, de hat teherautó kiégett. Az illetékesek szerint nem kell légszennyezettségtől tartani.

Slobodan Vujović, a töltőállomás tulajdonosa elmondta, hogy egy tömlőből szivárgó gáz lobbant lángra. A dolgozók lélekjelenlétének köszönhetően nem keletkezett tetemes anyagi kár - hangsúlyozta a tulajdonos. Rövidesen megérkeztek a tűzoltók is, és megfékezték a lángokat. Vujović hozzátette, Pancsován és környékén nem kell légszennyezettségtől tartani.

A Ledi töltőállomáson szerdán 13 óra körül lobbant fel a tűz, és a lángok átterjedtek a parkolón veszteglő hat kamionra. Az oltásban 29 pancsovai és belgrádi tűzoltó vett részt.

Pancsova
benzinkút
töltőállomás
égett
tűz
gáz
tűzoltó

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.