Ugrás a tartalomra
amatőr felvétel (Szúnyog Tibor)

Égett a pancsovai Ledi benzinkút

2019-09-11
22:18
2019-09-14
07:41
Forrás
Szerbiai RTV
A tüzet eloltották, senki sem sérült meg, de hat teherautó kiégett. Az illetékesek szerint nem kell légszennyezettségtől tartani.

Slobodan Vujović, a töltőállomás tulajdonosa elmondta, hogy egy tömlőből szivárgó gáz lobbant lángra. A dolgozók lélekjelenlétének köszönhetően nem keletkezett tetemes anyagi kár - hangsúlyozta a tulajdonos. Rövidesen megérkeztek a tűzoltók is, és megfékezték a lángokat. Vujović hozzátette, Pancsován és környékén nem kell légszennyezettségtől tartani.

A Ledi töltőállomáson szerdán 13 óra körül lobbant fel a tűz, és a lángok átterjedtek a parkolón veszteglő hat kamionra. Az oltásban 29 pancsovai és belgrádi tűzoltó vett részt.

Pancsova
benzinkút
töltőállomás
égett
tűz
gáz
tűzoltó

Most

20:50, Frissítve: 21:21

Főzzünk együtt az Új Szigeten!

Csantavéren a szombat a főzésről és a szórakozásról szólt. A helybeliek mellett a környező településekről is sokan ellátogattak a Főzzünk együtt az Új Szigeten! nevű eseményre.
19:38, Frissítve: 20:36

Két ittas sofőrt küldtek józanítóba

2,56 ezreléknyi alkoholszinttel a vérében vezetett egy 41 éves férfi Kragujevac közelében. Nem sokkal az eset előtt egy 2,22-es véralkoholszintű férfit is megállítottak vezetés közben.

Népszerű