Ugrás a tartalomra
Pixabay

Egy korábbi munkatárs lövöldözhetett a cégben dolgozókra

2018-03-12
11:27
2018-03-12
12:17
Forrás
Szerbiai RTV
Halálos áldozat is van.

Lövöldözés volt Belgrádban, a Roosevelt utcában. A helyszínen egy személy életét vesztette, két másikat pedig életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A mentőszolgálathoz elsőként a lövöldözésről futott be a hívás, majd arról, hogy egy személy kiugrott az ablakon. Nem hivatalos információk szerint az incidensre egy cégben került sor, ahová egy korábbi munkatárs rontott be, és kezdett lövöldözni az ott dolgozókra. Két orvosi csapat érkezett a helyszínre.

lövöldözés
Belgrád

Most

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
Injekció

Cianiddal gyilkolta meg férjét egy horgosi nő

Gyilkosság alapos gyanújával vette őrizetbe a rendőrség a horgosi 56 éves S. Irént, aki a Szabadkai Közkórházban cianid tartalmú injekciót adott be férjének, aki ennek következtében elhunyt.
Bajmok, drogfogás

Nagyszabású drogfogás Bajmokon

Marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot számolt fel a szabadkai rendőrség kedd délután az észak-bácskai faluban.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.