Ugrás a tartalomra
Pixabay

Egy korábbi munkatárs lövöldözhetett a cégben dolgozókra

2018-03-12
11:27
2018-03-12
12:17
Forrás
Szerbiai RTV
Halálos áldozat is van.

Lövöldözés volt Belgrádban, a Roosevelt utcában. A helyszínen egy személy életét vesztette, két másikat pedig életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A mentőszolgálathoz elsőként a lövöldözésről futott be a hívás, majd arról, hogy egy személy kiugrott az ablakon. Nem hivatalos információk szerint az incidensre egy cégben került sor, ahová egy korábbi munkatárs rontott be, és kezdett lövöldözni az ott dolgozókra. Két orvosi csapat érkezett a helyszínre.

lövöldözés
Belgrád

Most

14:07, Frissítve: 14:17

Horror és vörösbor a palicsi Abbáziában

Különleges filmfesztivált rendeztek Palicson. Középpontjában a horrorfilmek és a vörösbor szerepelt. A negyedik Dead Lake Horror & Wine Festival helyszíne a tópart közelében lévő bbázia mozi.
13:28, Frissítve: 13:54

Vučić: Itt kell tartanunk az ápolónőket

2022 végéig a belgrádi Gyermekklinika új épületet kap - jelentette be a szerb elnök. Arra számít, hogy jelentős béremelés lesz az egészségügyben dolgozók, főleg az ápolónők számára.
11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
10:48, Frissítve: 11:50

Reneszánszát éli a fotózás Törökbecsén

Parkban pihenő nyugdíjasok, fürdőző gyerek, fagyizó édesanya és csemetéje, nyári délutáni szundikálás. Néhány pillanatkép a Törökbecseiek arca című fotókiállításról a Művelődési Ház képtárában.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.