Ugrás a tartalomra
Pixabay

Egy korábbi munkatárs lövöldözhetett a cégben dolgozókra

2018-03-12
11:27
2018-03-12
12:17
Forrás
Szerbiai RTV
Halálos áldozat is van.

Lövöldözés volt Belgrádban, a Roosevelt utcában. A helyszínen egy személy életét vesztette, két másikat pedig életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A mentőszolgálathoz elsőként a lövöldözésről futott be a hívás, majd arról, hogy egy személy kiugrott az ablakon. Nem hivatalos információk szerint az incidensre egy cégben került sor, ahová egy korábbi munkatárs rontott be, és kezdett lövöldözni az ott dolgozókra. Két orvosi csapat érkezett a helyszínre.

lövöldözés
Belgrád

Most

15:10

A Zijin Mining átvette a bori rézbányát

A bori rézbánya ma hivatalosan is a kínai Zijin Mining csoport kezébe került 63 százalékos részesedéssel. A tulajdonos elsődleges célja az új bányákba történő beruházás és a bori rézbánya fejlesztése.
14:07, Frissítve: 14:22

Fontos megelőzni a trichinellózis-fertőzést

Javában tart a disznóvágások ideje. Azonban nem árt óvatosnak lenni a házi vágásoknál és még a piacon vásárolt húsokkal is a trichina-fertőzés veszélye miatt. Fontos a hús ellenőrzése.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.