Ugrás a tartalomra
Pixabay

Egy lefejezett holttestet találtak Šabacon

2019-01-11
21:44
Forrás
Blic
A szerb sajtó értesülései szerint az áldozat egy 56 éves šabaci férfi, akinek a lefejezett holttestét a saját házának udvarán találták meg.

A Blic a nyomozáshoz közeli informátorára hivatkozva, azt írja, hogy az áldozat fejét kutyái téphették le, amit utána az udvaron álló autóba vonszoltak be magukkal. Biztos információkat a halál okát illetően csak a helyszínelés és a boncolás után lehet majd tudni.

Šabac

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.